BESTUURSLID TOP RUGBY GEZOCHT!

Het Bestuur van DIOK is op zoek naar een bestuurslid TOP Rugby. Na gesprekken met een aantal mogelijke kandidaten zijn we toch nog steeds op zoek naar een ervaren rugbyer die op Ereklasse niveau heeft gespeeld en die de portefeuille TOP rugby wil gaan beheren. 

Het bestuurslid TOP Rugby is voorzitter van de Technische Commissie (TC) is en samen met de Technisch Directeur, Technisch Adviseurs en bestuursleden ‘Breedte Rugby’  en ‘Jeugd Rugby’ verantwoordelijk voor het rugby technische beleid van onze club.  Dit houdt oa in:

  • Opstellen van een meer-jaren plan ter realisatie van de gewenste speelstijl, focusgebieden, opleiding van trainers/coaches/referees/linesmen. 
  • Het tot stand brengen van de selectie en ontwikkeling van spelers. Hiertoe behoord ook het scouten van talent in binnen en buitenland. 
  • Zorg dragen voor bezetting en vergoedingen van trainers en coaches, het trainingsprogramma en trainingsintensiteit.

Interesse?

Als deze mooie rol in onze club je aanspreekt laat het dan zo spoedig mogelijk weten aan Edwin Verver via e-mailadres; awpverver@gmail.com

Versterking WEDSTRIJDSECRETARIAAT GEZOCHT

Het wedstrijdsecretriaat werd tot op heden bemand (vrouwd) door 2 personen die er elk gemiddeld 4 uur per week mee bezig zijn. Momenteel is er 1 vacature die al even open staat.

Taken:

  • Uitnodigingen versturen en beantwoorden naar en van andere clubs.
  • Communicatie met andere clubs en/of de bond igv. bijvoorbeeld wijzigingen in de initiële speelschema’s.
  • Inregelen van de velden en kleedkamers.
  • Regelen referees.

Interesse?Vind je het leuk om veel te regelen en in het ‘hart’ van de wedstrijddynamiek wat bij te dragen, neem dan contact op met Marga Deenen via emailadres Marga.Deenen@gmail.com.